Betingelser

1. Salgsbetingelser ToppToys AS

Disse salgsbetingelsene gjelder ved handel på www.ToppToys.no
Når du kjøper en vare her betyr det samtidig at du har akseptert alle gjeldende betingelser.

2. vilkår

ToppToys har rett til å endre betingelsene og innholdet av nettbutikken.

3. Priser

Alle priser på nettbutikken ToppToys.no er i Norske kroner og inklusiv 25% mva.

4. Garanti

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

5. Opplysninger gitt i nettbutikken ToppToys.no

På ToppToys.no skal tydelig presentasjon av varene gjennom bilder og tekst gi deg trygghet for dine kjøp. Vi tilstreber at opplysningen er så korrekt som mulig, vi tar imidlertid forbehold om at feil kan forekomme. Dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. ToppToys.no tar forbehold om trykkfeil og retten til å endre priser samt fjerne produkter fra nettbutikken.

6. Ordrebekreftelse

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post så fort du har bestilt varer fra oss.

7.Levering

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen. Normalt sendes varene som er på vårt lager i løpet av 1-2 virkedager etter at bestillingen er mottatt. Dersom vi ikke får til det, vil du bli kontaktet. Varene sendes med posten. Det tar vanligvis 2-3 dager før varene er fremme, enkelte strekninger 4-5 dager avhengig av hvor i landet pakken skal sendes. Under ferieavvikling kan ekspederingstiden hos oss være noe lengre. Ikke lagerførte varer eller varer utsalgt fra vårt lager kan påregnes tre ukers leveringstid.

8. Frakt og handling

Vi sender varene via Posten som pakke. Frakt og handling kostnader er på kr. 99,- pr. forsendelse og kommer i tillegg til prisen på varene.
Ønsker du å hente pakken i vår ToppToys showroom i Fluberg er det gratis.

9. Betaling

PayPal eller kredittkort

Du kan betale med PayPal eller kredittkort.                                                                               

*Har du en PayPal-konto? Logg på kontoen din for å betale.

*Har du ingen PayPal-konto? Betal med betalingskortet ditt som PayPal-gjest.

Du kan betale med bankkort/kredittkort, Visa, Mastercard, Discover eller American Express.

Vi sender varene ut så snart som mulig.                                                                                      

 

Forskuddsbetaling

Du kan betale på forhånd og overføre beløpet til vårt kontonummer 2140.03.59986, navnet ToppToys AS + ordrenummer. Ved forskuddsbetaling sendes varene ut så snart vi har registrert din betaling.

 

Hente

Du kan hente din bestilling i vårt ToppToys showroomi Fluberg, vi vil gjøre en avtale med deg når bestillingen er klar. Du kan overføre beløpet til vårt kontonummer 2140.03.59986, navnet ToppToys AS + ordrenummer eller du kan betale kontant ved henting, betale med pin er også mulig.

 

10. Ved mottak av bestilling

Dersom du har mottatt varene med skade på emballasjen, må du melde dette direkte til posten, og undersøke om pakkens innhold er i samsvar med ordrebekreftelsen. Du må sjekke om varene er blitt skadet under transporten, eller om produktene har feil eller mangler. Skulle du oppleve defekter i varer eller feil i bestillingen kan du kontakte kundeservice: info@topptoys.no. Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg. ToppToys vil at du skal være en fornøyd kunde, og vi vil gjøre vårt beste for å gi deg den beste service og hjelp som du trenger.

11. Retur av varer

Du har full retur- og bytterett i henhold til angrefristloven på alle varer i 14 dager fra og med den dagen du mottar varene. Du har full rett til å sende disse tilbake til oss, bytte varene eller få pengene tilbakebetalt. Pengene vil da ikke bli utbetalt før vi har mottatt varene i retur. Varene returneres ubrukte og i originalemballasjen den ble levert i, sammen med kvittering. Du som kunde må selv betale returporto tilbake til ToppToys, ved bytte må du også betale frakt for ny varebestilling, ellers bytte varene hos ToppToys showroom i Fluberg det er gratis. Ta kontakt med kundeservice: info@topptoys.no før du returnerer eller bytter varer, så vi kan hjelpe deg.

12. Personopplysninger

ToppToys.no behandler persondata ifølge lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

13. Norsk Lov

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handelsloven. Disse salgsbetingelsene stilles også  krav til skriftlighet, og bruk av e-post.