SIKU RACING 1:43

!

Siku Racing starter sett 1:43

6810

T-Challenge Racing 1:43 Set inneholder:

 

1x Porsche 911 GTR3 R med fjernkontroll modul, batteri og 3 sett med dekk.

 

1x Mercedes SLS GT med fjernkontroll modul, batteri og 3 sett med dekk.

 

1x racerbanen består av åtte rette linjer og åtte buede linjer inkl. barrierer.

 

1x lading enhet.

 

1x verktøy for dekkskift.

Det er starten på en ny lidenskap for motorsport - for alle aldersgrupper! Den klassiske racerbanen gjennomgår en revolusjon med denne SIKU RACING startsett: fri kjørefeltmarkeringer, effektiv og autentisk - så Porsche 911 GT3 R og Mercedes-Benz SLS AMG GT3 kan treffe racerbanen i lynets hastighet! Startsettet inneholder to racerbiler med pålitelig pistolgrep fjernkontroll, 40 x 40 cm rase sporfelt, som er slitesterkt og lett sperre, og side autovern. Så snart starter flagget er vinket, kan disse speedsters rase rundt den utvidede spor! Drivere påskynde av kurs kan stole på fargesensorteknologi integrert i kroppen - racerbil registrerer hvordan bilen tar kurver og får ting tilbake på sporet for en innovativ håndtering opplevelse! Biler med solid sink diecast kroppen er utstyrt med innovative 2.4 GHz radioteknologi og proporsjonal styring. Settet består av batterier og en lader som gjør stykket systemet klar til drift.

Porsche 911 GTR3 R 1:43

6820

1x Porsche 911 GTR3 R med fjernkontroll modul, batteri og 3 sett med dekk.

1x lading enhet.

1x verktøy for dekkskift.

Porsche 911 GT3 R får en flying start som en premiere SIKU racerbil. Denne 1:43 skala racing bil basert på den opprinnelige design og drives med pistolgrep fjernkontroll har innovativ 2.4 GHz radioteknologi. Den proporsjonale og presis styring gjør den egnet for alle racerbanen. For å sikre racing modellene har også perfekt veigrep, full-suspensjon kroppen med slitesterk sink trykkstøpt chassis har et fullt elektronisk differensial gear - for lynraske, fantastisk håndtering rundt kurver akkurat som den virkelige spektakulære utholdenhet serien. Men det intelligente drivsystemet betyr denne bilen gjør enda mer! Så racing system fri kjørefeltmarkeringer lanserer en unik og utfordrende racing verden med forbedrede avspillingsfunksjoner. Kroppen har en diskret fargesensor funksjonen til å gi en klar indikasjon på bilens rase posisjon. Realistiske racing scenarier kan simuleres takket være en uavhengig lesing i bilen.

 

Klar, ferdig, gå! ! !

Mercedes Benz SLS AMG GT3 1:43

6821

1 x Mercedes Benz SLS AMG GT3 med fjernkontroll modul, batteri og 3 sett med dekk.

1x lading enhet.

1x verktøy for dekkskift.

Mercedes Benz SLS AMG GT3 får en flying start som en premiere SIKU racerbil. Denne 1:43 skala racing bil basert på den opprinnelige design og drives med pistolgrep fjernkontroll har innovativ 2.4 GHz radioteknologi. Den proporsjonale og presis styring gjør den egnet for alle racerbanen. For å sikre racing modellene har også perfekt veigrep, full-suspensjon kroppen med slitesterk sink trykkstøpt chassis har et fullt elektronisk differensial gear - for lynraske, fantastisk håndtering rundt kurver akkurat som den virkelige spektakulære utholdenhet serien. Men det intelligente drivsystemet betyr denne bilen gjør enda mer! Så racing system fri kjørefeltmarkeringer lanserer en unik og utfordrende racing verden med forbedrede avspillingsfunksjoner. Kroppen har en diskret fargesensor funksjonen til å gi en klar indikasjon på bilens rase posisjon. Realistiske racing scenarier kan simuleres takket være en uavhengig lesing i bilen.

 

Klar, ferdig, gå! ! !